top of page

Uvjeti korištenja

Mrežna stranica www.e-pharmaca.com u vlasništvu je uredništva časopisa Pharmaca, glasila Hrvatskog društva za kliničku farmakologiju i terapiju Hrvatskog liječničkog zbora (HLZ). Korištenje mrežne stranice www.e-pharmaca podliježe ovdje navedenim uvjetima i pripadajućoj legislativi Republike Hrvatske.

Navedena mrežna stranica zajedno s tiskanim izdanjem Pharmaca čini komunikacijsku platformu namijenjenu prije svega zdravstvenim radnicima. Uredništvo časopisa Pharmaca uređuje i navedene mrežne stranice.

Uredništvo prenosi i objavljuje informacije iz pouzdanih izvora, prema pravilima struke donosi točne informacije, ali ne može dati potpuna jamstva za iste. Stručni članci autorsko su djelo stručnjaka koji osobno odgovaraju za sadržaj, a stavovi autora nisu nužno i stavovi uredništva. Sve objave na www.e-pharmaca.com ne smiju se reproducirati, kopirati i distribuirati bez prethodnog odobrenja uredništva, sukladno autorskim i srodnim pravima.

Svaka osoba koja je korisnik ove stranice snosi punu odgovornost za bilo kakvu, direktnu ili indirektnu štetu koja proizlazi iz korištenja informacija koje su sadržane na www.e-pharmaca.com.

Sadržaj i informacije o lijekovima, medicinskim proizvodima i terapijskim mogućnostima objavljene na mrežnoj stranici www.e-pharmaca.com  su informativnog karaktera i ne predstavljaju smjernicu za neki terapijski postupak ili liječenje. Uredništvo se ograđuje od svake odgovornosti. Mrežnu stranicu www.e-pharmaca.com korisnik koristi isključivo na vlastitu odgovornost i za osobnu uporabu. Uredništvo ima pravo na sve izmjene i dopune sadržaja u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.

Mrežna stranica www.e-pharmaca.com sadrži izdanja časopisa Pharmaca te edukativne materijale koje korisnici mogu koristiti u svrhu obrazovanja.

Pri registraciji na www.e-pharmaca.com korisnik dobrovoljno daje identifikacijske podatke koji se prikupljaju u skladu s važećim propisima RH i Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka EU. Više o zaštiti osobnih podataka pročitajte u rubrici Politika privatnosti.

Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja www.e-pharmaca.com, nadležan je sud u Zagrebu.

Korištenjem mrežne stranice www.e-pharmaca.com korisnik potvrđuje da je upoznat s Uvjetima korištenja i da ih u cijelosti prihvaća.

U Zagrebu, 11.10.2020.

© Pharmaca. Sva prava pridržana.

bottom of page